Erdettaforno?

Det var en gang en blogg som het Den tvilsomme humanist. Den er død. Blogger kommer og går (særlig mine) og når deres tid er over, vel så er den over. Intet å gråte over.

Og når noen går, kommer andre. Denne bloggen er på sett og vis en fortsettelse av Den tvilsomme, i den forstand at den er skrevet av meg og vil ha fokus på saker som opptar meg: Livssyn, politikk, ekstremisme, tro og tvil.

Samtidig vil det dukke opp tema som falt utenfor det tvilsomme fokus. For der den ble skrevet i kraft av min stilling som redaktør i Human-Etisk Forbund, er denne bloggen helt og holdent min private lekegrind.

Det betyr mer musikk, litteratur, kuriosa, dårlig humor (enda dårligere humor), kunst og alment fjolleri. Og det betyr politiske saker som før falt utenfor hva Den tvilsomme kunne tillate seg.

Bli gjerne med å leke. Kommentarfeltet er åpent for alle som kan oppføre seg nogenlunde dannet.

3 kommentarer:

  1. « … alle som kan oppføre seg nogenlunde dannet.» For meg er det ein smule udanna å frista med ein antatt intellektuell blogg, og så la det gå månader mellom kvar oppdatering. Du har en «sånn derre bloggliste», men det er ikkje den eg er interessert i.

    SvarSlett
  2. Det er hyggelig å være savnet, men for øyeblikket er jeg rett og slett ikke i blogghumør. Energien som før ble brukt på blogg, ender nok i dag i stor grad opp på Facebook.

    SvarSlett