fredag 25. februar 2011

Hjelpe. Og. Trøste.

Som kjent er Norwegian Defence League innstiftet for å slåss for de norske verdier og norsk språk og sånn. Alt under banneret til den tapre norske helgen St. Georg. Og de er ikke, jeg gjentar IKKE nazier. Slett ikke.

Så for å opprettholde arven fra andre tapre najzonalistiske organisasjoner må man selvsagt lage musikk. I tradisjonen fra Saga og Prussian Blue (også kjent som jenter som ikke heeeeeeelt treffer tonen), får vi:Det er faktisk verre enn som så. De har laget en hel plate. Den kan lastes ned fra denne usedvanlig elegant designede nettsiden.

8 kommentarer:

 1. Uff.. Ta en titt her også -- dette later til å være "opptrinnet":

  http://agenter.tk/
  http://www.youtube.com/user/3agenter

  Jeg kan ikke helt tro at det er NDL sentralt som står bak dette, og det skulle ikke forundre meg om det var Vigrid-rester som slengte seg på vogna. (Hadde jeg vært konspiratorisk anlagt skulle jeg forslått at det var en sverteoperasjon fra venstreradisser)

  SvarSlett
 2. Definitivt like greit at de synger så dårlig og lite samkjørt at man har vanskeligheter med å høre hva de synger.

  SvarSlett
 3. Hahaha!

  (Det er som regel best å le når man må velge mellom latter og tårer).

  SvarSlett
 4. Uff da. Enig med Neivi, er vanskelig å vite om man skal le eller gråte.

  Men er det ikke spesielt å påstå at man ikke er i det minste littegrann nazi-inspirert når man har SS-mottoet som slagord?

  SvarSlett
 5. Burde dei ikkje synge på Landsmál? Denne klokkardansken dei nytter er så upassande.

  SvarSlett
 6. Når vi er inne på språk. Er det ikke litt teit av dem å kalle seg "Norwegian Defence League" . Altså, skjønner ikke helt folk som velger å ha organisasjonsnavnet sitt på engelsk hvis de kjemper mot utvanningen av norsk språk...

  Tror de virkelig arabisk eller urdu er en større trussel mot "stolt norsk språklig kulturarv" (gjesp) enn engelsk?

  SvarSlett
 7. Også litt morsomt at de har .tk-domene.

  SvarSlett
 8. Full splittelse der borte nå. Og anklager om å stå i med Tore Tvedt. Les mer hos meg: http://oesterled.blogspot.com/2011/02/tore-tvedt-tilbake-pa-gamle-jaktmarker.html

  SvarSlett